Personal training

Wat leer je tijdens de trainingen?

Tijdens de lessen krijg je een volledige workout. We beginnen altijd met een warming-up, zodat je spieren warm en comfortabel worden. Elk les varieer ik de manier waarop je gaat trainen om ervoor te zorgen dat het altijd uitdagend is. Je leert altijd stoottechnieken die worden gedaan op de pads of boxing sticks.

 

Er wordt intensief gewerkt aan je boxing skills en je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld.

  • Alleen of samen met een vriend, vriendin, collega of partner
  • Afvallen, sterker worden, leren zelfverdedigen & zelfvertrouwen opbouwen
  • Persoonlijk aandacht en begeleiding om te werken aan jouw doelen
  • Leer boksen!

Proefles aanvragen
When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength.
- Arnold Schwarzenegger

Over mij

Ik ben Engin Sasmaz, 28 jaar oud en ik woon in Den Haag. Sinds mijn 13e zit ik op een contactsport. Ik was begonnen met Japanse Jiu-Jitsu bij de “De Sportacademie” (Steve van Nieuwenhuizen) tot mijn groene band en maakte daarna de switch naar Muay Thai. Muay Thai heb ik tot mijn 16e gedaan bij “Kamakura” (Gerard Gordeau).

 

Door het lezen van het boek van Muhammad Ali heb ik mijn interesse in boksen ontwikkelt en ben ik begonnen bij “LV-Boxing” (Nabil Sadeqi). Na 4 jaar gaf ik boks lessen aan de groepen onder begeleiding en werd daarna trainer, kickboks-coach en ring assistent bij LVB. Later besloot ik personal boks lessen te geven.

 

Ervaring

LV-Boxing

  • Vice-secretaris
  • Kickboks wedstrijdtrainer
  • Bokstrainer

 

USC Leiden (The Buzz) in Den Haag

  • Bokstrainer
Vraag hier je gratis proefles aan!Proefles aanvragen

Overige informatie

Wat heb ik nodig?

Voor je eerste les ben je niet verplicht om iets speciaals mee te nemen. Ik neem een extra paar handschoenen mee voor jou om mee te beginnen.  Zorg ervoor dat je sportkleding en sportschoenen aantrekt, een handdoek bij je hebt en een fles water. Als je toevallig een bandage hebt, dan is het verstandig dat mee te nemen.

 

Moet ik al kunnen boksen?

Nee. Mijn trainingen zijn voor beginnende en ervaren boksers. Als je nieuw bent dan nemen we 15 min extra de tijd, zodat ik je de basis kan uitleggen en dan starten we vanaf daar.

 

Mag ik een vriend, vriendin of partner meenemen?

Jazeker! Je kan 1 extra persoon meenemen naar je eerste les en samen trainen.

 

Waar wordt er les gegeven?

Op dit moment geef ik bij de Maanplein (voor het KPN gebouw) en Zuiderpark in Den Haag les. Wil je graag bokstraining op eigen locatie, dan kan dat natuurlijk ook. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden door te Whatsappen naar 06 14 66 87 01 of een mail te sturen naar info@fitbyengin.nl.